Qui som?


Benvinguts al blog de l´Escola Comarcal de Música del Ripollès. Us convidem a visitar-lo tantes vegades com desitgeu.

La Música, un art viu i canviant a través dels temps, és, des de sempre, una de les expressions del poder creador de l'home.

Com a éssers humans ens cal estimar aquest regal universal que és la música i aprofundir en el coneixement del seu llenguatge i de la seva història, així com també l'evolució dels diferents estils i dels instruments per interpretar-la i, sobretot, cal saber com expressar les idees i les emocions a través del so.


Si us agrada la música i sentiu la necessitat de viure-la de veritat o si voleu que els vostres fills creixin i madurin amb ella, no ho dubteu. Veniu-nos a conèixer!
 
Escola Comarcal de Música del Ripollès (ECMR) va néixer l'any 2005 amb el ferm propòsit que la comarca del Ripollès tingués una ensenyança musical de qualitat. Som una escola pionera en portar i facilitar l´ensenyament musical cap als diferents pobles del Ripollès i, mitjançant les seus (actualment dues: Ripoll i Sant Joan de les Abadesses), hem aconseguit fer propera l´escola a tota la comarca.
 
El funcionament de l'escola es fa a través del  Consell  Comarcal del Ripollès com a administrador general del centre.

Projecte Educatiu

L'Escola Comarcal de Música del Ripollès incideix en la formació integral dels seus alumnes, donant-los un ensenyament que complementa tots els altres aprenentatges i ajuda a construir, desenvolupar i reafirmar la seva personalitat i a manifestar, expressar i consolidar la seva sensibilitat. Vol ser una escola participativa i global sense deixar mai de considerar l'atenció individualitzada.

Estem compromesos amb l'excel·lència educativa i amb el desenvolupament de la personalitat i de les intel·ligències múltiples a través de la pràctica musical.

Prioritzem l'educació en valors, a través del treball en equip, la confiança en un mateix, la voluntat de superació, la cultura de l'esforç i la constància en l'estudi.
Creiem en la motivació basada en l'adquisició progressiva de competències, en la satisfacció de l'assoliment d'objectius, en el desenvolupament de la iniciativa personal i en el plaer de la pràctica artística.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada